За лічені хвилини смакота на столі! Кабачки з намазуванням
Навіть найпростіші кабачки можна подати з таким смачним соусом, що виходить розкішна святкова страва. Відмінне доповнення до м’ясних закусок і салатів зі свіжих овочів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 1 шт;
- борошно, 1 ст.л;
- сметана, 2 ст.л;
- гірчиця за смаком, 0.5 ч.л;
- часник, 2 зубчики;
- спеції, сіль, перець;
- кріп.
Процес приготування
Кабачок промиваємо і ріжемо кружечками.
Посипаємо спеціями, паприкою, борошном і обсмажуємо на олії.
Викладаємо на паперові серветки, щоб прибрати надлишки олії.
Сметану змішуємо з тертим часником, дрібно різаним кропом і гірчицею.
Порада: в соус крім кропу додають будь-яку зелень, навіть зелену цибулю.
Кожен кружечок кабачка змащуємо соусом і викладаємо на тарілку.
Багато хто робить соус на натуральному йогурті або майонезі з високим відсотком жирності, виходить смачно. Можна посипати кабачки з соусом обсмаженим кунжутом.