Ідеальні рибні котлети
Такі котлетки їстимуть навіть діти. Виходять вони ніжні і дуже соковиті. Рибні котлетки – не тільки смачна, але і корисна страва. Можна подавати з гарніром або в якості основи для бутербродів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 1 кілограм філе щуки
- 250 грам батона
- 150 мілілітрів молока
- 2 курячих яйця
- 180 грам цибулі
- 2 столові ложки майонезу
- 2 чайні ложки солі
- 1 чайна ложка цукру
- 1 чайна ложка чорного перцю
Як приготувати рибні котлети
У миску кладемо батон (нарізаний), заливаємо молоко і залишаємо на кілька хвилин.
Рибу нарізаємо невеликими шматочками. Пропускаємо її через м’ясорубку.
Віджимаємо батон і пропускаємо через м’ясорубку. Точно також подрібнюємо цибулю.
Всі підготовлені продукти перекладаємо в миску, додаємо курячі яйця, сіль, цукор, чорний перець і майонез. Все добре перемішуємо.
З фаршу формуємо котлети і обвалюємо у борошні. А потім кладемо на сковорідку з розжареною олією і обсмажуємо з одного боку до рум’яної скоринки. Потім перевертаємо і накриваємо кришкою. Смажимо на середньому вогні до готовності.
Готові котлетки подаємо до столу.