Оригінальний рецепт прозорих вареників.
Здивуйте своїх рідних, приготуйте прозорі вареники, гадаєм вони таких ще не коштували.
Інгредієнти Порції: +3
Для тіста:
- Кукурудзяний крохмаль 50 грам
- Картопляний крохмаль 50 грам
- Окріп 150 мл
Для начинки:
- Куряче філе 150 грам
- Перець болгарський 150 грам
- 3елень 30 грам
- 3елена цибуля 30 грам
- Оливкова олія 1 ч.л.
- Cіль ч.л.
- Перець чорний мелений ⅓ ч.л.
Приготування: 55 хв.
Для тіста змішуємо кукурудзяний та картопляний крохмаль, потім заливаємо його окропом і замішуємо пружне тісто. Кладемо тісто в пакет на 30 хвилин.
Для начинки дрібно нарізаємо курячу грудку, зелень і болгарський перець.
Обсмажуємо грудку на змащеній чайною ложкою оливкової олії до сковороди до рум’яності.
Додаємо зелень, перець та спеції, перемішуємо та смажимо ще 2-3 хвилини.
Розкочуємо тісто до 1 мм завтовшки.
Вирізаємо кола, діаметром 10 см, кладемо одну чайну ложку начинки та ліпимо вареники руками.
Готуємо вареники на пару приблизно 5 хвилин до прозорості.
Змащуємо готові вареники оливковою олією і виходить смакота яку мало хто коштував. Оригінально не правда?