Рецепт ніжної і соковитої скумбрії із золотистою скоринкою! Ароматно і дуже смачно

Рецепт досить просто і швидко готується, рибка виходить дуже ніжною і ароматною з рум’яною скоринкою.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • скумбрія, 2 шт;
  • сметана, 100 – 150 г;
  • цибуля, 2 шт;
  • олія соняшникова, сіль і перець за смаком.

Процес приготування

Рибу очищаємо від усього зайвого і прибираємо чорну плівку всередині, щоб страва не гірчила.

Готове філе ріжемо на порційні шматочки і укладаємо в миску. Солимо і перчимо, додаємо спеції за смаком і заливаємо сметаною, перемішуємо масу.

Цибулю ріжемо товстими кільцями і добрим шаром, викладаємо на дно форми для запікання. Дно попередньо змастіть олією.

Викладаємо рибу, виливаємо соус і накриваємо форму фольгою.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо рибу 30 хвилин.

За 10 хвилин до закінчення запікання, прибираємо фольгу і даємо страві підрум’янитися.

Смачного!

Не вдається скопіювати.