Салат Блондинка. Безпрограшний варіант на будь-яке свято
Салат Блондинка стане справжньою окрасою столу на будь-яке свято.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Ковбаса – 150 грам
- Картопля – 3 штуки
- Майонез – за смаком
- Сир – 100 грам
- Помідори – 3-4 штуки
- Часник – 1-2 зубчики
- Сіль за смаком
Покроковий процес приготування:
Почистіть картоплю, натріть на тертці для корейської моркви. Добре промийте та висушіть на паперових рушниках.
Налийте на сковорідку 1 см олії. Картоплю обсмажте порціями в киплячій олії і зніміть обсмажену картоплю на паперовий рушник. Наріжте соломкою ковбасу. На тертці натріть сир.
Наріжте чверть-кільцями помідори. Зберіть салат в роз’ємній формі.
Додайте в майонез пропущений через прес часник.
Викладіть в роз’ємну форму салат шарами, промазуючи майонезом.
Помідори, змастіть майонезом з часником
Ковбаса і сіточка з майонезу, сир і сіточка з майонезу, обсмажена картопля.
Зніміть роз’ємну форму, дайте салату просочитися і подайте до столу.